Business Development

Baanbrekend onderzoek naar de markt brengen.

Business Development

Heb jij als onderzoeker een interessant onderzoeksresultaat, een baanbrekende technologie of een slimme innovatie? Onze business developers helpen je graag om jouw innovatieve idee of onderzoek te vermarkten. Hoe? Met het ontwikkelen van de business case, het vinden van startkapitaal, juridische ondersteuning en/of de overdracht van kennis naar een spin-off bedrijf of een bestaand bedrijf.

BUSINESS DEVELOPMENT

Het business development team ondersteunt jou als onderzoeker bij het op de markt brengen van jouw vinding. De business developers gaan samen met jou aan de slag om de business kansen te identificeren. Aan de hand daarvan wordt gekeken wat de beste mogelijkheid is om jouw vinding in de markt te krijgen: een overdracht aan de bestaande industrie of het starten van een spin-off.  Als je zelf graag betrokken wilt zijn bij de spin-off dan zullen de business developers je daarin ondersteunen en samen met je een business plan opstellen. Ook zorgen zij dat er een financiering wordt aangetrokken. Indien het voor de business case noodzakelijk is, wordt er door het indienen van een octrooiaanvraag, bescherming aangevraagd voor jouw innovatie.

Maak kennis met onze business developers

Roy Kolkman
Nico Nijenhuis
Alain le Loux
Semme Moolenaar
Previous article
Previous article
Roy Kolkman
Manager Knowledge & Technology Transfer
Roy Kolkman

Ik en mijn team helpen onderzoekers bij het naar de markt brengen van de resultaten van hun onderzoek. Heb je een gaaf resultaat uit je onderzoek en wil je graag dat dit naar de markt wordt gebracht? Neem contact met ons op!

Nico Nijenhuis
Business developer
Nico Nijenhuis

Ik ondersteun de personen achter briljante ideeën en slimme uitvindingen. Samen creëren we de juiste strategie om jouw innovatie succesvol naar de markt te brengen.

Alain le Loux
Business Developer
Alain le Loux

Ik help studenten, PhD’s en uitvinders met het starten van een bedrijf of spin-off. Ik kan bijdragen aan het vinden van funding, finetuning van de businessplannen en creëren van de juiste marketing- en salesstrategie.

Semme Moolenaar
Business Developer
Semme Moolenaar

Ik help life sciences wetenschappers met het naar de markt brengen van hun onderzoek. Overweeg jij een start-up of wil je weten hoe intellectueel eigendom bij een bestaand bedrijf ondergebracht kan worden? Aarzel niet om een afspraak te maken.

Contact

Bezoekadres

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.