SAMENWERKEN

Ben je op zoek naar een samenwerkingsverband om sneller te innoveren? Voor langere tijd of voor een specifiek project? Bekijk onze mogelijkheden!

Samenwerken

Vanuit ons netwerk bieden we kennis, talent en onderzoekscapaciteit om de ontwikkeling en toepassing van robotica en artificial intelligence in de maakindustrie te versnellen. Ook werken we samen aan kansrijke innovatieprojecten aan de hand van onze Tech Roadmaps. Krijg toegang tot de nieuwste kennis en werk in een consortium aan marktgedreven businesscases. Samen investeren in de ontwikkeling van tech-minded organisaties, professionals en talent.

Onze programmalijnen

Bij TValley werken we aan onze eigen Tech Roadmaps en innovatieprojecten. Door ons rijke netwerk waarin diverse expertises naar voren komen, organiseren we uiteenlopende kennis- en inspiratiesessies. We verbreden en verdiepen niet alleen onze kennis, maar we zorgen er ook voor dat studenten de juiste kennis opdoen tijdens hun opleiding.

Daarnaast delen we uitdagingen en oplossingen om elkaar verder te helpen. Op basis van challenge based innovation helpen we bij het oplossen van je innovatievraagstuk. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Daar zijn wij van overtuigt.


 

Autonomous Systems

Autonome systemen zijn zelfbesturende systemen die taken kunnen uitvoeren zonder menselijke tussenkomst. Deze systemen maken gebruik van kunstmatige intelligentie, machine learning en andere technologieën om beslissingen te nemen, acties te ondernemen en zelfstandig te opereren. Voorbeelden van autonome systemen zijn zelfrijdende voertuigen en drones. Hiermee kunnen bepaalde menselijke taken uit handen worden genomen en verhogen we de nauwkeurigheid en veiligheid van bepaalde handelingen.

 

Data Analytics

De analyse van data is een essentieel onderdeel van kunstmatige intelligentie (AI)-systemen. Het gaat om het verzamelen, opschonen, transformeren en modelleren van gegevens om er zinvolle inzichten uit te halen en datagestuurde beslissingen te nemen.

Recognition

Recognition in de smart industry verwijst naar het gebruik van kunstmatige intelligentie en algoritmen voor machine learning om objecten, gebeurtenissen en patronen in industriële omgevingen te identificeren en te classificeren. De bijbehorende technologie speelt een steeds belangrijkere rol bij het efficiënter, productiever en veiliger maken van de industrie. Het maakt real-time monitoring, besluitvorming en automatisering mogelijk en draagt bij aan de ontwikkeling van de fabriek van de toekomst.

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.