Artificial Intelligence en Robotica

Robotica, mechatronica en Artificial Intelligence vormen samen de vierde industriële revolutie, oftewel "Smart Industry". In Oost-Nederland zijn op dit gebied de industrie en kennisinstellingen sterk ontwikkeld. TValley brengt de kennisinstellingen en industrie bij elkaar om innovaties versneld te implementeren. Onder meer door gezamenlijke kennisontwikkeling en -deling, het opleiden en binden van talent met praktijkopdrachten en stages.

TValley voor studenten

Ben je student in de richting van mechatronica, industrial design, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of ICT? Of heb je een passie voor robotica in productietechnologie? Dan zijn er volop kansen in de regio. TValley koppelt studenten aan stages, afstudeeropdrachten, onderzoeksprojecten en bijbanen van regionale bedrijven.

Bekijk de openstaande opdrachten en vacatures

Maak kennis met TValley

Steven van Roon
Dirk Bekke
Previous article
Previous article
Steven van Roon
Programmamanager TValley
Steven van Roon

Een krachtig roboticacluster in Oost Nederland, daar werken we aan. Wil je meer weten over wat we doen binnen TValley of wat TValley voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Dirk Bekke
Lector Mechatronics
Dirk Bekke

De Saxion onderzoeksgroep Mechatronica is initiatiefnemer en staat centraal in TValley met als doel gezamenlijke kennisontwikkeling en deling op het gebied van mechatronics, robotica en smart industry. Middels R&D projecten bouwen we aan gezamenlijke kennisplatforms met studenten, onderzoekers en ingenieurs uit het bedrijfsleven. Wil je meer weten of participeren in TValley, neem contact met mij op!

Contact

Bezoekadres

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.