Engineering future industries together

Welkom bij TValley: hét platform voor slimme engineers die werken aan uitdagende innovatieve projecten op het gebied van robotica en mechatronica. We verbinden hoger onderwijs en het bedrijfsleven met ons gezamenlijke R&D programma. Samen ontdekken en creëren we kennis en kansen, verkennen we nieuwe technologieën en innovaties en trainen we opkomend talent in de praktijk.

 

Dit is TValley

TValley bestaat uit een rijk netwerk met tech-minded bedrijven, onderzoekers en studenten. Robotica, artificial intelligence (AI) en mechatronica zijn de vakgebieden die ons samenbrengen. Wij streven naar effectieve Research & Development door de juiste partijen en expertise aan elkaar te verbinden, market-driven innovatieprojecten en actieve kennisdeling. Wij zetten op Oost-Nederland op de kaart als een internationaal competitieve high tech regio met uitstekende baankansen en groeiende bedrijvigheid.


 

Innovatieprojecten

TValley partners werken samen aan innovatieprojecten op basis van Tech Roadmaps

De TValley community bestaat uit bedrijven en kennisinstellingen die samen werken aan onze Tech Roadmaps. Deze roadmaps zijn bepaald aan de hand van actuele technologische trends, ontwikkelingen en uitdagingen. Welke expertises zijn er in onze community? Op welke vlakken kunnen we elkaar versterken door kennisdeling? Waar liggen gemeenschappelijke uitdagingen die we beet kunnen pakken in de vorm van een gezamenlijk project? De aanpak is altijd marktgericht.

De Tech Roadmaps zijn ingericht op basis van drie tracks:

  • Autonomous Systems
  • Data Analytics
  • Recognition

Kennisdeling

TValley brengt experts en talent bij elkaar door workshops en competence groups te organiseren.

TValley organiseert regelmatig workshops, competence groups en andere bijeenkomsten om kennis te delen en nieuwe connecties te leggen.

Het jaarlijkse hoogtepunt is de TValley Tech Conference dat in juni plaatsvindt. Een aantal keer per jaar organiseren we een competence group gericht op systems engineering.

Business Support

De juiste ondersteuning om kansrijke innovaties te ontwikkelen en goed in de markt te zetten.

TValley biedt ondersteuning om kansrijke innovaties goed in de markt te zetten. Hierbij maken we gebruik van bewezen validatie- en versnellingsprogramma’s, speciaal voor (startende) ondernemers. Het innovatiecluster heeft toegang tot specialistische technische faciliteiten, (inter)nationale netwerken, professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van een business model en expertise als het gaat om financieringsmogelijkheden. Van eerste idee tot bijna-af product: wij helpen je verder!

Onze ondersteunende partners zijn Novel-T en Oost NL.

Toegang tot kennis en talent

Nauwe samenwerking met kennisinstellingen en onderzoeksgroepen

TValley werkt intensief samen met Hogeschool Saxion. De lectoraten Mechatronica en Ambient Intelligence zijn actief TValley deelnemer. Hierdoor heeft de community altijd toegang tot nieuwe kennis en aanstormend talent.

Maak kennis met TValley

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.