Novel-T

Breng je innovatieve ideeën naar business

Novel-T

Novel-T gelooft in de kracht van innovatie en de bijdrage die we daarmee leveren aan een betere en duurzame samenleving. De support leveren zij onafhankelijk en zonder winstoogmerk, vanuit een opdracht van de founders. Dit zijn de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Provincie Overijssel en de Twentse gemeenten.

Novel-T: “Door de jaren heen hebben we in Twente laten zien dat we door samenwerken en een ‘hands on’ ondernemersmentaliteit tot krachtige oplossingen komen. Precies om die reden bundelen onze founders hun krachten in Novel-T. Zo stimuleren we innovatieve bedrijvigheid die de regio duurzaam vitaal houdt. En dragen we bij aan een betere wereld.

Hoe we dat doen? Eigenlijk heel simpel: we zetten in onze samenwerking innovatie en ondernemerschap voorop. En we zorgen voor een rijke voedingsbodem. Zo leidt nieuwe kennis die wordt ontwikkeld door onderzoekers van de Universiteit Twente en Saxion tot succesvolle spin-off bedrijven. Bedrijven werken met de onderzoekers en studenten samen aan oplossingen die leiden tot toekomstbestendigheid en nieuwe business. Studenten zetten hun ideeën om in nieuwe start-ups die de wereld kunnen veroveren.”

 

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.