Bronkhorst High-Tech

Toonaangevend in low-flow fluidics handling technologie

Bronkhorst High-Tech

Bij Bronkhorst High-Tech B.V. ontwikkelen en produceren ze slimme, duurzame en klantspecifieke low flow fluidics handling oplossingen vanuit de levendige basis in Ruurlo in de Achterhoek. De door hun ontwikkelde nauwkeurige en betrouwbare massflowmeters en regelaars voor vloeistoffen en gassen vinden hun weg in laboratoria, proefinstallaties, machines en een grote verscheidenheid aan industrieën.

Over Bronkhorst High-Tech

Bronkhorst High-Tech B.V., hoofdkwartier van de Bronkhorst-organisatie, is gevestigd in Ruurlo, Nederland. Met ca. 600 medewerkers wereldwijd is Bronkhorst een toonaangevende leverancier van low-flow fluidics handling technologie. Bronkhorst ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige – zowel standaard als op maat gemaakte – instrumenten en subsystemen voor massflow- en drukmeting en -regeling voor veel verschillende markten en toepassingen.

Contact

Bekijk de website voor informatie over dit technologische bedrijf. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière: bekijk alle vacatures bij Bronkhorst!

 

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.