ROS Industrial Training
Aanmelden
ROS Industrial Training

ROS Industrial Training

Datum
09-12-2020
Tijd
09:30 - 16:30
Locatie
Digitaal

Tweedaagse training voor engineers voor beheersing van de basis van ROS (robot operating system)

ROS is een open source platform voor robot software ontwikkeling. Leer de concepten van ROS en ROS Industrial kennen. Doe je kennis op over de geavanceerde modules en toepassingen van ROS en leer je ROS code schrijven zowel in een simulatieomgeving als op een fysieke robot. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf sneller kan schakelen in het bouwen van robot applicaties en je minder afhankelijk wordt voor andere leveranciers.

ROS Industrial Training

Het roboticacluster TValley is erop gericht om door kennisdeling innovatie te versnellen. Daarom biedt TValley deze tweedaagse training aan engineers van bedrijven in Oost-Nederland. In deze training leer je de basisbeginselen van ROS. We wisselen daarbij theorie af met praktijk op een UR robot en/of op mobiele robots. De training bestaat uit twee volle dagen. Deelname kost €500,- per persoon. De training is gericht op engineers met voorkennis op gebied van software engineering (C++ of Python).

*Voor bedrijven die bij TValley aangesloten zijn, geldt dat ze 1 persoon kosteloos kunnen aanmelden.

Programma

Op dag 1 behandelen we de volgende onderwerpen: ROS File System, ROS Tools, ROS Communication, Transformations en Robot Modeling. Afhankelijk van de interesse van de deelnemers behandelen we de volgende onderwerpen op dag 2: Object Detection and Recognition, Manipulation, Localisation, Navigation en Simulation.

Praktische informatie

Dit is een tweedaagse training welke plaatsvindt op woensdag 9 en 16 december welke plaatsvindt via MS Teams en met behulp van VirtualBox op uw eigen computer. Het is aan te raden om met twee schermen deel te nemen, zodat u tegelijk MS Teams en VirtualBox kunt bekijken. Bedrijven die aangesloten zijn bij TValley kunnen kosteloos één persoon aanmelden voor deze training. Voor overige deelnemers geldt een bijdrage van €500,-. Deze kosten worden per factuur verrekend. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze training.

Meld je nu aan voor de ROS industrial Training

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.