VIRO

Engineering en projectmanagement op maat

VIRO

Productengineering, werktuigbouwkunde en industriële projecten zijn de kerntaken van VIRO. Ze richten zich op verschillende disciplines die ook deel uitmaken van het DNA van TValley, namelijk Industrie 4.0, Industriële Automatisering speciaal bedoeld voor de maakindustrie en Smart Industrial Machinery (SIM) waaronder 3D-printen, robotica en het Internet of Things (IoT).

Over VIRO

VIRO is een open en vooruitstrevend ingenieursbureau: we helpen onze klanten om succesvolle verbindingen te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie. We zijn gespecialiseerd in Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Hierbinnen richten we ons op engineering en projectmanagement. Met een daadkrachtige combinatie van expertises en ervaringen helpen we onze klanten om grenzen te verleggen en prestaties te verbeteren. Dit doen we internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Samenwerking

Wat heeft VIRO doen besluiten partner te worden van TValley? Theo de Vries, afdelingshoofd VIRO: “We zijn zeer verheugd deel uit te maken van dit sterke netwerk van ervaren bedrijven en kennisinstellingen in de regio. De gezamenlijke R&D-projecten en de nauwe band met nieuw talent zijn voor ons van grote waarde. We kijken er naar uit om het mechatronica-ecosysteem in Oost-Nederland te intensiveren!”

Engineering your career

Wil je meewerken aan de uitdagende project van VIRO? Bekijk de actuele vacatures.

Contact

Wil je meer weten over VIRO? Bekijk de website!

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.