Demcon Advanced Mechatronics

High-tech producten and complexe systemen

Demcon Advanced Mechatronics

Demcon werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de markten aerospace, agri & food, defense & security, energy, high-tech systems & materials, life sciences & health, smart industry en water & maritime. Dit doen zij door het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige technologie en innovatieve producten.

Over Demcon

Demcon is ontstaan vanuit de passie van de oprichters voor het oplossen van uitdagende technologische en sociale vraagstukken. Wij ontwikkelen hoogwaardige, innovatieve en complexe systemen en producten en kunnen zelf ook de productie verzorgen. Daarmee creëren wij waarde voor onze opdrachtgevers. In een samenleving die voor grote uitdagingen staat, voeren wij projecten uit die positieve impact hebben op mensen en hun leefwereld. Wij werken aan slimme toepassingen voor onder andere zorg, veiligheid, water, energie, productie en communicatie. Naast technologische vernieuwing zetten wij ons in voor stimulering van ondernemerschap en investering in talent en onderwijs.

Demcon Advanced Mechatronics

Mechatronica is het multidisciplinaire specialisme van DEMCON en dat betekent dat mechatronic systems engineering de centrale discipline is, het ‘mechatronisch geweten’ binnen DEMCON. Daarnaast zijn er sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van de klant

Productie kan DEMCON compleet verzorgen, van prototyping en productie-engineering tot inrichting van de supply chain en assemblage in eigen huis. Daarvoor beschikt DEMCON over de specialistische kennis, het internationale toelevernetwerk en de geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een uitgebreide cleanroom.

Contact

Wil je meer weten over Demcon Advanced Mechatronics? Bekijk dan de website!

Werken bij Demcon? Demcon is altijd op zoek naar nieuwe talenten.

 

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.