Benchmark Almelo

Innovatief industrieel product ontwerp, elektronica, mechanische en embedded software-engineering, en prototyping

Benchmark Almelo

Benchmark Nederland heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om innovatief industrieel product ontwerp, elektronica, mechanische en embedded software-engineering, en prototyping.

Over Benchmark Almelo

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk. Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar onze klanten ze nodig hebben.

Benchmark Almelo biedt klanten ondersteuning bij de ontwikkeling en productie van hightech elektronicaproducten. Zij zijn actief in industriële toepassingen, aerospace/defensie en medische apparatuur. Benchmark herdefinieert wat mogelijk is met innovatief productontwerp, engineering, technologische bouwstenen en geavanceerde productie gecombineerd met een volledige aandacht voor detail – van idee tot realisatie. Met ruim 13.000 medewerkers behoren zij wereldwijd tot de top 10 elektronicaproducenten. De vestiging in Almelo telt 500 medewerkers.

Werken aan producten met impact

“We werken aan nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit kunnen bedieningspanelen voor in vliegtuigen zijn, connected sensor devices, service robotics, medisch apparaten, of semi conductor machineonderdelen. Wij helpen onze klanten om innovaties te ontwikkelen en snel in grote serieproductie te brengen.”

Weetjes

  • Benchmark is in 1979 opgericht in Texas. Vanuit Amerika groeide het bedrijf uit tot een organisatie met ruim 12.000 medewerkers
  • Benchmark behoort wereldwijd tot de top 10 elektronica producenten
  • Benchmark sinds 2007 gevestigd is in Almelo. Van oorsprong maakte de onderneming, net als de omliggende bedrijven hier op het terrein, onderdeel uit van het Philips concern.

Samenwerking met TValley

Bij Benchmark zijn we continu bezig met de nieuwste innovaties. Dit zorgt ervoor dat de hightech producten die we ontwikkelen en produceren aansluiten op de wensen van onze klanten. Om innovatief te blijven en kennis te blijven verbreden zijn we partner met TValley. Hierdoor kunnen we gebruik maken van een breder platform en hebben we een belangrijke link met de hogere scholen gelegd.

Werken bij Benchmark

Bekijk hier de actuele vacatures bij Benchmark.

Of neem direct contact op met Manon Voskamp, Technical Recruiter bij Benchmark via e-mail of telefoon (0546-535 111).

 

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.