TValley Tech Conference 2021

TValley Tech Conference 2021
Datum
30-09-2021
Tijd
12:30 - 18:00
Locatie
Enschede
Aanmelden

Wij hebben iets leuks voor je! Op 30 september vindt het TValley Tech Conference plaats in de Grolsch Veste in Enschede. Hèt evenement voor engineers met een passie voor robotica, mechatronica en ambient intelligence.

 

Datum | donderdag 30 september 2021

Tijd | 12:30 – 18:30 uur

Locatie | Grolsch Veste, Enschede

 

Dompel je onder in Advanced perception & AI, Systems Engineering, Human Machine Interaction, Autonomous Systems en Automation & IT. Ga in gesprek met andere vakfanaten. Deel kennis en leer!

Of je nu al een aantal jaar actief bent in deze branche of je bent net begonnen aan een studie in deze richting: dit wil je niet missen!

PROGRAMMA

KENNISSESSIES 4.0

Als engineer ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. We kijken vooruit, waar heeft de maakindustrie de komende jaren behoefte aan? Hoe kan ik hier als systems engineer of R&D engineer mijn steentje aan bijdragen? Kennis blijven opdoen is essentieel! Dat komt goed uit, want tijdens de TValley Tech Conference draait het om deze ‘future industries’. Tijdens onze kennissessies gaan we de diepte. Advanced perception & AI, Systems Engineering, Human Machine Interaction, Autonomous Systems en Automation & IT zijn de thema’s van de dag!

MEETVALLEY

TValley bestaat uit vooraanstaande partners als Hogeschool Saxion, Riwo Engineering B.V, Voortman Steel Machinery, VIRO en Demcon. Ontmoet al onze partners tijdens de TValley Tech Conference! Ben je op zoek naar een samenwerkingsverband om een innovatieproject op te starten? Wil je je oriënteren op een stageplek of eerste baan? Of wil je je professionele netwerk uitbreiden en een goed gesprek voeren over bijvoorbeeld slimme voedermachines of security drones? Dan is TValley Tech Conference iets voor jou!

Psst…Studeer je? Dan is je ticket gratis!

INDUSTRY 4.0

Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Industry 4.0 of smart industry zijn veelgehoord begrippen. Het gaat daarbij om de geautomatiseerde samenwerking tussen mens en machine en de continue uitwisseling van data. Samen slimmer worden en de efficiency verbeteren! Steven van Roon, programmamanager TValley en kwartiermaker Robotics Centre bij Universiteit Twente, zal de (groei)ambities voor de komende jaren toelichten waar de TValley Tech Roadmap een belangrijk onderdeel van is.

ONTMOET VAKGENOTEN

We sluiten de dag af met een niet-te-missen culinaire borrel.

 

Wij vullen het programma continu aan.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Save the date: 30 september 2021

Tijd: 12:30 – 18:00 uur

Locatie: Grolsche Veste, Enschede

ONZE PARTNERS

TICKETS

De ticketverkoop is nog niet gestart. Wil je op de hoogte blijven van alle updates rondom TValley Tech Conference? Schrijf je in voor nieuwsbrief en zet jezelf via ons LinkedIn-evenement alvast op ‘aanwezig’.

 

Early Bird ticket (tot 13 september 2021) | €99,- 

Regular Ticket (vanaf 13 september 2021) | €149,-

TValley partners | gratis

Studenten | gratis

 

 

 

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.