Novel-T START programma

Van idee naar ondernemingsplan.

Novel-T START programma

Heb jij een innovatief idee en wil je hier mee aan de slag? Met het Novel-T START programma zet je jouw idee om in een volwaardig businessplan. In een paar maanden tijd krijg je coaching en begeleiding en volg je workshops van professionals. Ons doel? Jou verder helpen met je idee en klaarstomen voor business!

START programma

Innovatieve ideeën en creatieve oplossingen leiden tot nieuwe ondernemingskansen. Het Novel-T START programma heeft als doel om jouw plan of idee van de grond te krijgen. Het programma bestaat uit verschillende sessies waarin je jouw idee gaat uitwerken en leert om je idee op een goede manier te pitchen. Je volgt workshops van professionals op verschillende thema’s die op basis van jouw behoefte en fase georganiseerd worden. Hierbij valt te denken aan financieel, juridisch, communicatie- en ondernemerschap workshops en advies. Daarnaast kom je, samen met andere student-ondernemers, maandelijks bijeen tijdens het inloopmoment voor begeleiding, pitchen en het uitwisselen van ervaringen.

Het Novel-T START programma is een laagdrempelige manier voor iedereen die een innovatief idee heeft en deze wil omzetten in een startup. Deelname is gratis.

Deelnemen? Kom langs tijdens de inloopsessies

Elke laatste maandag van de maand is er van 12:00 – 14:00 uur een inloopsessie, waarbij je jouw idee kan pitchen voor de junior business developers. Zij luisteren naar jouw idee en kijken vervolgens samen met jou wat de vervolgstappen zijn.

De inloopsessies zijn een standaard onderdeel van het START programma. Bij deelname aan het totale programma is een maandelijkse aanwezigheid van in ieder geval een half uur noodzakelijk. Tijdens deze inloopsessies word je begeleid, leer je jouw idee te pitchen en wissel je ervaringen uit met andere deelnemers van het programma.

Naast de inloopsessies worden er regelmatig workshops georganiseerd voor jou als deelnemer van het programma. Het doel is om in ongeveer zes sessies ‘klaar voor de start’ te zijn.

Planning inloopmiddagen

Inloopsessies: elke laatste maandag van de maand van 12:00 – 14:00 uur.
Data 2019: 28 januari 2019, 25 februari 2019, 25 maart 2019, 29 april, 27 mei en 24 juni.

Workshops

De workshops worden met regelmaat georganiseerd op woensdagavonden van 17.30 – 21.00 uur, op het gebied van o.a. Lean canvas, Business Model Canvas, Juridische vraagstukken, Financieel plan, Pitchen, Marketing en communicatie, Funding, etc.

Let op: deze workshops zijn slechts voor de deelnemers van het START Programma, kom naar een van de inloopmomenten om je hiervoor aan te melden.

Ontmoet onze Junior Business Developers

Contact

Bezoekadres

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.