Afspraak met een innovatiemakelaar

Verken je innovatiekansen!

Afspraak met een innovatiemakelaar

Innoveren roept voor ondernemers nog veel vragen op. Benieuwd naar je innovatiekansen of heb je een vraag over je businesscase? Ontmoet de innovatiemakelaars van Novel-T. Zij helpen je graag verder op weg!

Afspraak met een innovatiemakelaar

Innoveren is inmiddels een must, maar roept voor ondernemers ook veel vragen op. De innovatiemakelaars van Novel-T ondersteunen ondernemers uit de maakindustrie in een innovatieproces. Denk onder andere aan het formuleren van de juiste vraag of businesscase, het matchen met waardevolle connecties zoals mede-ondernemers, UT en Saxion en/of overheid en het zoeken naar oplossingen om jouw innovatieproces te ondersteunen en verder te helpen bij knelpunten. Benieuwd naar de innovatiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag!

Maak kennis met onze innovatiemakelaars

Bert Otter
Frank Landhuis
Marike Boertien
Vincent Heutinck
Previous article
Previous article
Bert Otter
Innovatiemakelaar
Bert Otter

Wil je met je bedrijf groeien en relevant blijven dan zal digitalisering ongetwijfeld op de agenda staan. Ik deel graag mijn kennis en ervaring op het gebied van (big) data, IoT en analytics om te zien waar voor jouw bedrijf de kansen liggen. Of denk je Smart Industry gaat mijn deur wel voorbij? Dan daag ik je uit voor een leuk gesprek!

Frank Landhuis
Innovatiemakelaar
Frank Landhuis

Als innovatiemakelaar ga ik langs bij bedrijven in Twente en wil ik samen met jou als ondernemer kijken hoe we jouw bedrijf nog innovatiever kunnen maken. Benieuwd wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Wil je samenwerken met andere bedrijven of ben je op zoek naar talent? Neem contact met mij op en ik hoor graag waar ik jou mee kan helpen!

Marike Boertien
Innovatiemakelaar
Marike Boertien

Wil je groeien door innovatie? Zoek je daarbij expertise van andere bedrijven of Saxion of de UT? Wil je weten wat er allemaal speelt op het gebied van innovatie in Oost-Nederland? Neem dan contact met mij op. Samen zoeken we uit wat past bij het realiseren van jouw ambitie.

Vincent Heutinck
Innovatiemakelaar
Vincent Heutinck

Als innovatiemakelaar lever ik een bijdrage aan innovatieve Twentse bedrijven. Heb je een financieel vraagstuk, ben je op zoek naar talent of andere innovatieve bedrijven, ben je benieuwd naar digitale veiligheid voor jouw bedrijf? Maak gerust een afspraak of neem contact met mij op voor een inspirerend gesprek.

Contact

Bezoekadres

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.