Workshop Focus op Toepasbare Vision Technologie

Workshop Focus op Toepasbare Vision Technologie
Datum
16-03-2021
Tijd
13:00 - 15:00
Locatie
Online meeting
Aanmelden

Maakt u gebruik van vision toepassingen en wilt u de mogelijkheden van vision voor uw bedrijf verkennen? Neem dan deel aan de bijeenkomst “Toegepast Onderzoek met Vision” bijeenkomst op dinsdag 16 maart 2021 georganiseerd in samenwerking met Saxion.

Toegepast Onderzoek

Het Mechatronica onderzoekt de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen uit wereldwijd vision onderzoek en specifiek naar de ontwikkelingen op het gebied van vision voor industriële automatisering, collaborative robots (cobots) en zelfrijdende voertuigen.

Het lectoraat Mechatronica presenteert recente projecten waarbij vision een prominente rol heeft gespeeld: Machine vision ontwerpprocessen en Computer Vision in samenwerking met de industrie en de laatste resultaten waarbij machine learning is ingezet voor vision toepassingen. We verkennen samen uw vragen rond vision en de mogelijkheden om samen vision kennis te ontwikkelen voor uw bedrijf.

De bijeenkomst is gericht op bedrijven die de mogelijkheden van vision voor industriële automatisering, pick & place toepassingen, cobots, en automated guided vehicles willen verkennen.  We richten ons op mechatronische engineers, werktuigbouwkundigen, softwareontwikkelaars, onderzoekers, system integrators en application/ integration engineers.

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Nadja Sanderman: +31 (0)6 20 80 93 68 / office@tvalley.nl

Meld je nu aan voor de workshop Focus op Toepasbare Vision Technologie vóór dinsdag 9 maart!

Contact

Bezoekadres

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.