Community

Een community van bedrijven, onderzoekers en studenten met als doel samen te werken aan innovatieve oplossingen met robotica en mechatronica voor de maakindustrie.

Community

TValley bouwt aan een community van bedrijven, onderzoekers en studenten met als doel samen te werken aan innovatieve oplossingen met robotica en mechatronica voor de maakindustrie. Regelmatig komen op specifieke thema’s en projecten deze partijen bij elkaar. Met als hoogtepunt het jaarlijkse TValley congres. Hotspot voor research & development op het gebied van artificial intelligence en robotica is het mechatronicalab van TValley. Dat vestigt zich na de zomer 2019 in Connect-U, in het hart van de nieuwe stadscampus in Enschede. Wil je onderdeel worden van de TValley community? Neem contact met ons op!

De community van TValley bestaat uit de volgende partners

Neem contact met ons op!

Hendrik Haaksema
Dirk Bekke
Previous article
Previous article
Hendrik Haaksema
Programmamanager
Hendrik Haaksema

Een krachtig roboticacluster in Oost Nederland, daar werken we aan. Wil je meer weten over wat we doen binnen TValley of wat TValley voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Dirk Bekke
Lector Mechatronics
Dirk Bekke

De Saxion onderzoeksgroep Mechatronica is initiatiefnemer en staat centraal in TValley met als doel gezamenlijke kennisontwikkeling en deling op het gebied van mechatronics, robotica en smart industry. Middels R&D projecten bouwen we aan gezamenlijke kennisplatforms met studenten, onderzoekers en ingenieurs uit het bedrijfsleven. Wil je meer weten of participeren in TValley, neem contact met mij op!

Contact

Bezoekadres

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.