Community

Een community van bedrijven, onderzoekers en studenten met als doel samen te werken aan innovatieve oplossingen met robotica en mechatronica voor de maakindustrie.

Community

TValley bouwt aan een community van bedrijven, onderzoekers en studenten met als doel samen te werken aan innovatieve oplossingen met robotica, mechatronica en ambient intelligence voor de maakindustrie. Regelmatig komen het netwerk bij elkaar op specifieke thema’s – zoals Research & Development, Human Resources en System Engineering – of gezamenlijke innovatieprojecten. Met als hoogtepunt: het jaarlijkse TValley Technology Conference. Hotspot voor research & development op het gebied van artificial intelligence en robotica is het mechatronicalab van TValley. Dat is gevestigd in Connect-U, in het hart van de nieuwe stadscampus van Enschede. Wil je onderdeel worden van de TValley community? Neem contact met ons op!

De community van TValley bestaat uit de volgende partners

Neem contact met ons op!

Steven van Roon
Dirk Bekke
Previous article
Previous article
Steven van Roon
Programmamanager TValley
Steven van Roon

Een krachtig roboticacluster in Oost Nederland, daar werken we aan. Wil je meer weten over wat we doen binnen TValley of wat TValley voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Dirk Bekke
Lector Mechatronics
Dirk Bekke

De Saxion onderzoeksgroep Mechatronica is initiatiefnemer en staat centraal in TValley met als doel gezamenlijke kennisontwikkeling en deling op het gebied van mechatronics, robotica en smart industry. Middels R&D projecten bouwen we aan gezamenlijke kennisplatforms met studenten, onderzoekers en ingenieurs uit het bedrijfsleven. Wil je meer weten of participeren in TValley, neem contact met mij op!

Contact

Privacy & Terms

  • Hengelosestraat 500
  • 7521 AN Enschede
  • T: +31 (0)53 483 6800
  • info@tvalley.nl

Maak een afspraak

Heb je een vraag, idee of wil je graag samenwerken? We horen het graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.